Despre noi

Cabinetul Dent Smile Design a luat fiinta in anul 2014 din dorinta de a aduce un strop de inovatie si de a oferi servicii stomatologice la un nivel mult mai ridicat.

Un numar mare de pacienti se prezinta in cabinetul nostru cu teama de tratamentul stomatologic. Din acest motiv incercam sa le oferim pacientilor care ne calca pragul posibilitatea de a se acomoda cu cabinetul, cu spatiul de lucru si cel mai important cu colectivul cu care urmeaza sa interactioneze.

Confidentialitatea este importanta in munca noastra, caci respectam datele personaleale fiecarui pacient, precum si cazurile cu care ne intalnim.

Un lucru cu care ne mandrim este modul in care sterilizarea instrumentarului este facuta, atat sterilizarea la rece cat si cea efectuata la cald sunt respectate cu strictete. Preferam ca toate instrumentele sa fie desfacute in fata pacientului pentru ca acesta sa se poata simti in siguranta. La cererea pacientului putem demonstra ca ustensilele au fost sterilizate corespunzator.

In cabinetul Dent Smile Design se folosesc cele mai noi tipuri de compozite, materiale, consumabile, pentru ca urmarim perfectiunea, iar aceasta poate fi obtinuta doar folosind ce este mai bun pe piata.

Echipa Dent Smile Design colaboreaza pentru tratamente endodontice cu Dent Beauty Smile - Dr. Bogdan Ioan Ghilea in cadrul clinici stomatologice situata in Cartierul Luceafarul Strada Calea Aradului, Numarul 4, Bloc 3, Scara B, 410223, Oradea, Bihor .

Echipa Dent Smile Design colaboreaza cu medici chirurgi renumiti din Bucuresti, pentru partea de implantologie, cat si pentru tratamente chirurgicale complexe. Implantele sunt din gama Megagen, care in momentul de fata sunt produse de top in implantologia dentara.

MEDICII NOSTRI

Dr. Plic Alexandra Nicoleta
medic stomatolog

mobil: 004-0757-150.172
drplicalexandra@dentsmiledesign.ro

Dr. Bogdan Ghilea
medic stomatolog

colaborator Dent Beauty Smile
mobil: 004-0751-373.373
dentbeautysmile@gmail.com

 

 

PUNCTE STAR SAU
RATE FARA DOBANDA

la partenerii nostri

COMISION 0%

pentru plata cumparaturilor

PERIOADA DE GRATIE

valabila inclusiv pentru tranzactiile la bancomat