Tehnologii

A-dec 300

Unitul dentar A-dec 300 reflecta angajamentul de ingrijirea a pacientului la cea mai inalta calitate si transmite mesajul unei practici inovatoare. Designul modern al scaunului stomatologic asigura un conform la un nivel inalt si permite efectuarea unor tratamente la standarde ridicate. Este un amestec perfect de stil si functionalitate.

Melag

 sloganul companiei Melag este: ”Competence in hygiene” and most importantly: Quality – Made in Germany. (”Competenta in igiena” si cel mai important: calitate realizata in Germania).

Autoclavul folosit in cabinetul Dent Smile Design este Vacuklav 24B + marca Melag. Autoclavul este un dispozitiv folosit la sterilizat instrumentar, la aburi de inalta presiune, saturat la 121 °C. Acesta dispune si de un sistem de raciere cu apa a pompei de vid.

MELAflash

Sistemul MELAflash consta intr-un card MELAflash CF si cititorul de carduri MELAflash. Jurnalele de sterilizare pot fi foarte simplu salvate pe un PC fara legatura suplimentara a autoclavului la o imprimanta  externa.

MELAseal 100+

este un aparat de sigilare etans a foliilor de sterilizare.

MELAdoc este un pistol de etichetare a instrumentarului steril. Etichetele au dubla banda adeziva, ele au inscriptionate numarul de sarja de sterilizare, data la care a fost efectuata sterilizarea si perioada de valabilitate a sterilizarii. Aceste etichete se lipesc in caietul special MELAdoc.

GC Silver Mix

Este un aparat destinat uniformizarii prin agitare controlata (timp, frecventa, amplitudine) a compozitiei capsulelor de materiale dentare utilizate in stomatologie. Sistemul este dotat cu un display numeric pe care sunt afisate informatii despre programul in desfasurare.

SonicFill

Este un sistem inovator care se monteaza pe unitul dentar pe piesa de mana. SonicFill este un compozit care include o rasina cu proprietate modificatoare care reactioneaza la energie sonica. Deoarece energia sonica este aplicata prin piesa de mana, vascozitatea compozitului scade pana la 87%, astfel incat creste fluiditatea compozitului fiind mult mai usor de modelat si de adaptat in peretii cavitatii.

Compothixio

Este un instrument de aplicare si modelare a compozitului recomandat pentru toate tipurile de restaurari. Optimizeaza proprietatile de tixotropie ale compozitelor, doar prin modificarea vascozitatii, fara afectarea proprietatilor chimice si mecanice ale materialului.

Sympress

Este un aparat automatizat de amestecat doua sau mai multe materiale folosite la amprentare. Indiferent de vascozitatea materialelor de amprentare, sistemul Sympress, este usor de folosit datorita ergonomiei sale, dispune de un timer si este fiabil in orice situatie.

Megagen

Compania Megagen Dental Implant are o gama completa de produse destinate implantologiei, parodontologiei si chirurgiei orale: sistemele de implanturi Megagen, substituenti ososi, membrane resorbabile, membrane neresorbabile. Implanurile dentare Megagen sunt caracterizate prin platform-switch si prindere conica a bontului protetic, pentru rezultate sigure si de lunga durata.

HLW

Instrumentarul folosit in cabinetul nostru este doar de la firma HLW Germania.

PathFiles Dentsply

Sistem de intrumente endodontice folosite pentru a negocia chiar si cele mai curbe canale radiculare. Odata negociate in siguranta, acestea vor putea fi preparate, dezinfectate si obturate corespunzator.

Protaper Next Dentsply

Sistem de instrumente endodontice revolutionare folosite la prepararea canalului radicular in vederea dezinfectarii si obturarii acestuia. Tehnologia noua, M-wire, face ca acest sistem sa fie deosebit de rezistent la uzura, putand fi folosit astfel in tratarea radacinilor cu un grad mare de curbura.

Hyflex Colten

Sistem de instrumente endodontice special concepute, tratate termic, cu capacitatea extraordinara de a se indoi si rasuci in spatiu pentru a putea prepara chiar si cele mai curbe canale radiculare. Proprietatea extraordinara a acestor instrumente este ca, in prezenta caldurii, ele revin la forma initiala, nealterata.

3M ESPE

Am ales 3M ESPE pentru ca ofera produse de calitate ridicata si este un partener  al celor mai inalte standarde oferind solutii practice si ingenioase care fac diferenta in cabinetul stomatologic.

Coltene

Coltene este un dezvoltator de frunte in plan international, producator si vanzator de consumabile si echipamente mici pentru medicii dentisti. imbunatatirile continue a serviciilor sunt conduse de cunostinte dobandite din dialog bine stabilit si in curs de desfasurare cu specialisti de conducere din lume si lideri de opinie, precum si practicanti.

Ivoclar  Vivadent

Este un lider global si ofera materiale inovatoare si procese de calitate in stomatologia estetica.  Compania deserveste dentistilor si laboratoarelor dentare din intreaga lume.

Kuraray

Kuraray produce in mod constant produse inovatoare de calitate care indeplinesc cerintele unei profesii ce se dezvolta continuu. Kuraray se asigura ca stomatologii vor avea intotdeauna un partener de incredere prin aceasta companie deoarece mentine un schimb intens si regulat de informatii cu clientii sai, in plus are loc cercetarea si formarea continua. Kuraray este un partener care are capacitatea de a oferi solutii pentru o noua era a tratamentelor stomatologice de calitate superioara.

Kerr

Este un producator de consumabile stomatologice, atat pe plan intern cat si pe plan international. Din 1981, Kerr a fost in curs de dezvoltare si fabricare a produselor stomatologice care sunt utilizate la procedurile restaurative dentare.

Voco

Este un lider international in fabricarea de materiale dentare. Toate preparatele sunt dezvoltate si produse in cele mai moderne zone de laborator si productie disponibile.

Centrix

Urmareste dezvoltarea inovativa in practicile stomatologice dar si imbunatatirea calitatii serviciilor medicale din stomatologie. Centrix continua sa creasca linia de produse diverse, luand in considerare opinia medicilor stomatologi si transformarea cerintelor in produse noi, inovatoare ajutand dentistul in practica lui de zi cu zi.

Opalescence

Este liderul mondial a produselor de albire. Aceste geluri contin un ingredient de albire activ (peroxid de carbamida sau peroxid de hidrogen) care patrunde smaltul pentru a ajunge la moleculele decolorate. Moleculele de oxigen de la agentii de albire reactioneaza cu moleculele decolorate din dinti, acestea se raspandesc albind intregul dinte ca urmare, pacientul va avea un zambet alb luminos.

 

 

MEDICII NOSTRI

Dr. Plic Alexandra Nicoleta
medic stomatolog

mobil: 004-0757-150.172
drplicalexandra@dentsmiledesign.ro

 

 

PUNCTE STAR SAU
RATE FARA DOBANDA

la partenerii nostri

COMISION 0%

pentru plata cumparaturilor

PERIOADA DE GRATIE

valabila inclusiv pentru tranzactiile la bancomat